Görükle Hurdacı

2.744

 Firmamız erKOÇ hurdacılık olarak Bursa ve tüm ilçelerinde olduğu gibi görükle’de de her türlü hurda demirlerin alımını yapmaktayız.

Müşteri memnuniyeti İlke edinmiş rekabetçi fiyat anlayışınız ve güvenilir iş prensibimizle Bursa görükle’den her türlü hurda alımı yapmaktayız. Bursa görükle de her türlü (demir, bakır, sarı (pirinç), alüminyum …) gibi metal ve metal çeşitlerinin alımını yapmaktayız.

GÖRÜKLE HURDACI

 Bursa görükle’de hurdacı denildiğinde akla ilk gelen firma olan erKOÇ hurdacılığın omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun bilincindeyiz. Ayrıca bu sorumluluk bilinci ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket etmekteyiz. Firmamız olarak kandırılmış her müşteri kaybedilmiş bir servettir anlayışıyla müşterilerimize kaliteli hizmet ve kazançlı bir ticaretin sözünü veriyoruz. Görükle Hurdacı

 Bursa Görükle’de her türlü fabrika sökümü, bina ve çelik çatı sökümü… gibi faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca her türlü evsel ve sanayi atıkları kapsamında her türlü metal ve metal ürünü alımı yapmaktayız. Alanında uzmanlaşmış ekibimiz ve ekipmanlarımızla siz değerli müşterimize memnun kalacağınız bir ticaretin ve çalışmanın sözünü veriyoruz. Ayrıca Bursa Görükle’de toptan fiyatına, perakende hurda ve evsel atık (çamaşır makinesi, buzdolabı, kombi, şofben… gibi) hurdalarınızın alımı yapmaktayız. Her türlü hurdalarınız için ücretsiz ÜCRETSİZ keşif yapmakta ve en tavan uygulamasıyla fiyatlandırıp ödemesi nakit olarak yapılmaktayız.

 Alanında uzmanlaşmış ekibimiz ve kaliteli ekipmanlarımızla Bursa Görükle’de her türlü işin üstesinden gelebileceğimizden emin olabilirsiniz. Ayrıca her türlü bakır, sarı (pirinç) alüminyum ve hurda demirinizin fiyatını öğrene bilir hizmetlerimiz hakkında gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz.

 Bursa Görükle’den her türlü  otomobil, minibüs, kamyon ve kamyonet… gibi artık iş göremez, kazalı araçlarınızı gerekli devlet prosedürlerini yerine getirme kaydıyla yerinden alımını yapmaktayız. Biz erKOÇ hurdacılık olarak Bursa Görükle’de her türlü hurdanın alımını-satımını yapmaktayız. Bursa Görükle’de her türlü hurda araçlarınız çekici (kurtarıcı) yardımı ile kapınızdan alınır ve size de bu keyifli ve güvenli ticaretin keyfini sürmek kalır.

 Bursa Görükle de kaliteli ve kazançlı ticaretin kalite ve güvenin doğru adresi Erkoç Hurdacılık .  Bize sormadan satmaya karar vermeyin size karlı bir alışverişin sözünü veriyoruz. 

ETİKETLER:
0539 704 00 70